Τι είναι;

H Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial είναι μια μη επεμβατική ,θεραπεία καθαρισμού του προσώπου η οποία γίνεται με μηχάνημα. Περιλαμβάνει τέσσερα στάδια, την απολέπιση προσώπου, την ενυδάτωση του δέρματος, την διόρθωση ατελειών όπως μαύρα στίγματα και σπυράκια και την συνολική αναζωογόνηση του προσώπου.

Δεν απαιτείται αποθεραπεία καθώς δεν υπάρχει ερεθισμός και η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση. Το πρόσωπο μετα το τέλος της συνεδρίας θα είναι καθαρό και φωτεινό, ενώ η επιδερμίδα θα είναι λεία στην όψη και μαλακή στην υφή. Το πρόσωπο καθαρίζει, αναζωογονείται, λευκαίνει και θρέφεται σε βάθος.

Σε ποιους απευθύνεται;

Η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, σε όλους τους τύπους δέρματος και σε κάθε ηλικία. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε πολύ νεαρά άτομα (π.χ. εφήβους), εφόσον είναι  απαραίτητη για το  δέρμα τους. Το ότι δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης του δέρματος, την καθιστά κατάλληλη για πριν από μια σημαντική εμφάνιση ή γεγονός της ζωής μας, όπως ένας γάμος, ή οποιοδήποτε σημαντικό event.

Nα σημειωθεί ότι η θεραπεία Hydrafacial μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες που γίνονται από τους γιατρούς μας (π.χ. Βotox, Θεραπεία Αντιγήρανσης, Υαλουρονικό, Μεσοθεραπεία κ.ά.) ή να προηγηθεί αυτών.

Ποια είναι η διαδικασία;

1ο στάδιο:

Είναι η κεφαλή υδροδερμοαπόξεσης για να καθαρίσει το πρόσωπο από νεκρά κύτταρα, και να ενυδατώσει την επιδερμίδα. Λόγω της ελαφράς πίεσης που ασκεί το νερό παρέχεται και ένα ελαφρύ μασάζ, το οποίο βοηθά την επιδερμίδα να κάνει υπεραιμία η οποία βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση καλλυντικών προϊόντων.  Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε την δυνατότητα ταυτόχρονα με την υδροδερμοαπόξεση να ενεργοποιήσουμε και την οξυγονοθεραπεία που προάγει την κυτταρική ανανέωση δίνοντας μια ζωντάνια στο δέρμα.

2ο στάδιο:

Σπάτουλα υπερήχων: κάνει μια πολύ καλή απολέπιση στο δέρμα ενώ ταυτόχρονα αδειάζει επιφανειακούς πόρους από το σμήγμα.

3ο στάδιο:

Υπέρηχος: Αναζωογονεί το δέρμα στα βαθύτερα στρώματα , ευνοεί τον ταχύτερο κυτταρικό κύκλο.

4o στάδιο:

Ραδιοσυχνότητα: Η χρήση ραδιοσυχνοτήτων στο πρόσωπο, όπως και στο σώμα, αποσκοπούν στο να ανεβάζουν την θερμοκρασία των κατώτερων στοιβάδων του δέρματος τόσο ώστε να προκληθεί στον οργανισμό η εντύπωση του εγκαύματος και εκείνος με τη σειρά του να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς επούλωσης. Με την ενεργοποίηση αυτής της διαδικασίας έχουμε αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, στοιχεία ιδανικά για την επιδερμική σύσφιξη. Εξωτερικά το δέρμα δεν επηρεάζεται από την ενδότερη αύξηση θερμοκρασίας, η μόνη αίσθησή σας κατά την διάρκεια της θεραπείας θα είναι μια ευχάριστη ζέστη.

5ο στάδιο:

Κρυοθεραπεία: τραβάει την ερυθρότητα, κλείνει τους πόρους και συμπληρώνει την δράση της ραδιοσυχνότητας στα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Βοηθά στην μείωση του οιδήματος στην περιοφθαλμική περιοχή, για αυτό και επιμένουμε εκεί στο τέλος της θεραπείας.

6o στάδιο:

Spray: Εισχωρούμε με ψεκασμό προϊόντα όπως ορούς ή βιταμίνες. Λόγω της διαδικασίας που έχει προηγηθεί, όπου έχει ενεργοποιηθεί το δέρμα, οι ουσίες που θα επιλέξουμε θα εισχωρήσουν βαθύτερα και θα απορροφηθούν καλύτερα σε σχέση με μια απλή θεραπεία ενυδάτωσης.

Κλείσε δωρεάν ραντεβού για ενημέρωση