Τι είναι;

Πρόκειται για πολύ δοκιμασμένη μέθοδο αποτρίχωσης, που εγγυάται μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Η αρχή της μεθόδου  βασίζεται στην παροχέτευση ηλεκτρικού ρεύματος στον βολβό της τρίχας και την μετέπειτα καταστροφή των αναγεννητικών της κυττάρων.

Προτείνεται για όλους τους χρωματικούς τόνους του δέρματος: ανοιχτόχρωμο ή σκούρο, ακόμη και στα πιο ευαίσθητα τα δέρματα.

Είναι κατάλληλη μέθοδος τόσο για σκληρές τρίχες όσο και για χνούδια καθώς επίσης και για λευκές ή ανοιχτόχρωμες αλλά και σκούρες τρίχες.

Οι περιοχές που επιλέγουμε συνήθως να κάνουμε είναι:

-παρειές

-άνω χείλος

-πηγούνι

-λαιμός

-ντεκολτέ

-στήθος

-γραμμή μαλλιών

-φρύδια

-αυτιά

Αντένδειξη αποτελεί η ύπαρξη βηματοδότη ή άλλων καρδιαγγειακών παθήσεων, ο σακχαρώδης διαβήτης και η επιληψία.

Πονάει;

Λόγω της διαμέτρου της βελόνας, η οποία είναι ίση με την διάμετρο της τρίχας ή και μικρότερη, δεν γίνεται αισθητή κατά την εισχώρησητης στον θύλακα.

Μπορώ να κάνω όλο τον χρόνο; Πρέπει να προσέχω κάτι;

Ναι, μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις εποχές του χρόνου χωρίς να μας περιορίζει η αυξημένη ηλιοφάνεια κατά τους θερινούς μήνες, αρκεί να γίνεται καθημερινή εφαρμογή αντιηλιακής προστασίας.

Μετά την εφαρμογή πρέπει να αποφεύγονται οι υψηλές θερμοκρασίες ( όπως ζεστό μπάνιο, σάουνα), η υπερβολική έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία και η χρήση προϊόντων που περιέχουν αρώματα για τις πρώτες 72 ώρες.

Κλείσε δωρεάν ραντεβού για ενημέρωση