Λίγα λόγια για την αναίμακτη λιποδιάλυση:

Η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι μια θεραπεία λιποδιάλυσης του τοπικού συσσωρευμένου λίπους. Είναι απόλυτα ασφαλής, κατάλληλη και για άντρες και για γυναίκες.

Το υλικό που χρησιμοποιούμε περιέχει Phosphatidylocholine και Deoxycholate Acid, ουσίες δηλαδή που παράγει ο οργανισμός μας για την καύση του λίπους.

Το υλικό αυτό εγχέεται εντός του λιπώδους ιστού υποδόρια, με χρήση λεπτής βελόνας. Πριν την θεραπεία χρησιμοποιούμε κρέμα τοπικής αναισθησίας για αυτό είναι πρακτικά ανώδυνη η ενέσιμη αυτή λιπόλυση.

Η ενέσιμη λιποδιάλυση γίνεται σε βαθύτερα στρώματα, δηλαδή στο λιπώδη ιστό. Δημιουργεί σταδιακή διάλυση των λιποκυττάρων και απορρόφηση τους από τον οργανισμό, εξαφανίζοντας έτσι το τοπικό λίπος και βελτιώνοντας σημαντικά το περίγραμμα του σώματος.

Η θεραπεία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος με τοπικό συσσωρευμένο λίπος όπως στο διπλοσάγονο και στο προγούλι, στους γλουτούς & μηρούς, γοφούς και γόνατα, στη μέση και στην κοιλιακή χώρα,στα χέρια ακόμα και σε περιπτώσεις ψευδο-γυναικομαστίας σε άνδρες ασθενείς.

Μετά από την ενέσιμη λιποδιάλυση μπορεί να εμφανιστεί ερυθρότητα στην περιοχή της θεραπείας και ένα ελαφρό οίδημα, τα οποία όμως είναι απολύτως φυσιολογικά και υποχωρούν μετά από λίγες  ημέρες.

Αποφεύγουμε έκθεση της περιοχής στον ήλιο για ένα 24ωρο.

Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του συσσωρευμένου  λίπους καθώς και από το σημείο του σώματος. Συνήθως χρειάζονται 4 ως 6 συνεδρίες για ολοκλήρωση του αποτελέσματος. Γίνεται μια συνεδρία κάθε περίπου 20 ημέρες.

 Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία και βέβαια με την ολοκλήρωση των συνεδριών τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Συνιστούμε για την μακροχρόνια διατήρηση του αποτελέσματος άσκηση, καλή διατροφή, όχι αυξομειώσεις βάρους και καλή ενυδάτωση του οργανισμού.

Κλείσε ραντεβού