Ανώδυνη, ευχάριστη, μη επεμβατική θεραπεία για το τοπικό πάχος, μυϊκής χαλάρωσης κοιλιάς μηρών και γλουτών, κυτταρίτιδα. Η αλληλουχία των παλμών που στέλνονται στους μυς προκαλούν την σύσπασή τους, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν της φυσικής άσκησης. Έτσι βελτιώνεται η ροή του αίματος στους μυς καθώς και στους παρακείμενους ιστούς και αυξάνεται η πρόσληψη του οξυγόνου.
Το ElectroTone είναι μία συσκευή 3ης γενιάς μηχανημάτων ηλεκτροθεραπείας παραγωγής τραπεζοειδών παλμών. Είναι η τεχνολογία της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης. Χρησιμοποιώντας την ανάλογη συχνότητα έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα σύσφιξης και μυοτόνωσης όπως και λιποδιάσπασης, αδυνάτισμα από την κοιλιά, γόνατα, μηρούς, γλουτούς. Με το Electro-Tone απωθούνται τα υπολείμματα της λιπόλυσης από το κυτταρικό μεσοδιάστημα, οξυγονώνονται οι ιστοί, γυμνάζονται οι μυες και αυξάνεται ο μεταβολισμός.

Ένα ιατρικό μηχάνημα για γράμμωση και τέλειο σώμα χωρίς κούραση.

Οφέλη της ηλεκτροθεραπείας:

  • Άμεση απώλεια πόντων και κιλών
  • Λιποδιάλυση
  • Καταπολέμηση κυτταρίτιδας
  • Βαθιά τόνωση και σύσφιξη μυών
  • Αύξηση μεταβολισμού
  • Οξυγόνωση των κυττάρων
  • Αποβολή τοξινών ουσιών

Πως λειτουργεί η λεμφική αποσυμφόρηση με το Electro–Tone;

Εφαρμόζουμε συγκεκριμένη συνδεσμολογία στους λεμφικούς κόμβους του σώματος (στήθος, πλάτη, βουβωνική περιοχή, γόνατα, πέλματα). Η λέμφος κινείται κυκλικά μέσω των κόμβων και καταλήγει στο ουροποιητικό σύστημα. Η κάθε συνεδρία με τη λεμφική αποσυμφόρηση βοηθά τις τοξίνες να αρχίσουν να αποβάλλονται από τον οργανισμό άμεσα, καθώς αυξάνεται η ανάγκη διούρησης.

Η λεμφική αποσυμφόρηση με το Electro–Tone ενισχύει το ανοσοποιητικό και αποβάλει τις τοξίνες του οργανισμού, διευκολύνοντας και ενισχύοντας τις φυσικές διεργασίες του λεμφικού συστήματος.

Η φροντίδα για το σώμα μας ξεκινάει από μέσα μας.

Κλείσε δωρεάν ραντεβού για ενημέρωση