Στο δερματολογικό μας ιατρείο παρέχουμε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον όλο το φάσμα υπηρεσιών κλινικής δερματολογίας με γνώμονα την πολυετή εμπειρία που αποκτήθηκε σε κλινικές και ιατρεία του εξωτερικού: 

– Ακμή / Ροδόχρους νόσος: Οι συχνές και αισθητικά ενοχλητικές παθήσεις του προσώπου αντιμετωπίζονται στο κέντρο μας πολυπαραγοντικά (δερματολογική θεραπεία, περιβαλλοντικά αίτια, διατροφή, ψυχολογία) και με συνδυασμό θεραπευτικών μεθόδων εγγυόμαστε πλήρη έλεγχο των συμπτωμάτων.

– Έκζεμα / αλλεργική δερματίτιδα: Με πολύχρονη εμπειρία στην διάγνωση και αντιμετώπιση του οξέος και χρονίος εκζέματος (με ιδιαίτερη εξειδίκευση στο χρόνιο έκζεμα χεριών λόγω επαγγελματικής επιβάρυνσης) αλλά και της αλλεργικής δερματίτιδας αντιμετωπίζουμε διαγνωστικά και θεραπευτικά το ευρύ φάσμα αυτών των δερματολογικών παθήσεων.

– Ψωρίαση, ατοπική δερματίτιδα και κνίδωση: Η διάγνωση και αντιμετώπιση αυτών των ανοσολογικών δερματολογικών παθήσεων συντελείται στο διαγνωστικό μας κέντρο με γνώμονα τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες (guidelines), παρέχοντας τις πιο σύγχρονες θεραπείες.

– Μυκητιάσεις και λοιμώξεις του δέρματος: Με σωστή διάγνωση και ταυτοποίηση του νοσογόνου παράγοντα, παρέχουμε στοχευμένες θεραπείες για την ορθή αντιμετώπιση μυκητιάσεων αλλά και λοιπών λοιμώξεων ονύχων, τριχών και δέρματος.

– Αντιμετώπιση αυτοάνοσων δερματολογικών νοσημάτων: Σε συνεργασία με ειδικούς διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων παρέχουμε μια ολιστική προσέγγιση στη διάγνωση, θεραπεία και παρακολούθηση των συχνά χρόνιων, αυτοάνοσων δερματολογικών νοσημάτων όπως ο δερματικός λύκος, οι αγγειίτιδες, τα αυτοφλεγμονώδη νοσήματα κ.α.

– Παθήσεις τριχών και ονύχων: Με διεξοδικό εργαστηριακό έλεγχο εντοπίζουμε τις αιτίες της τριχόπτωσης, ή παθήσεων των νυχιών και παρέχουμε στοχευμένες θεραπείες.

Κλείσε ραντεβού