Δεδομένου ότι ο καρκίνος του δέρματος είναι ο συχνότερος καρκίνος παγκοσμίως σήμερα αλλά και πλήρως ιάσιμος αν διαγνωσθεί εγκαίρως, συμμετέχουμε ως δερματολογικό ιατρείο και δερματοχειρουργικό κέντρο ενεργά στην πανευρωπαϊκή καμπάνια πρόληψης. Μιας και το δέρμα μας είναι το πιο εύκολα εξεταζόμενο ανθρώπινο όργανο αξιοποιούμε τις σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες για ετήσια χαρτογράφηση σπίλων όλων των ενηλίκων (από 18 ετών και άνω) και αντιμετώπιση των διαφόρων μορφών καρκίνου του δέρματος. 

– Χαρτογράφηση σπίλων: Με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων πραγματοποιείται εξέταση και αποθήκευση σε ηλεκτρονική μορφή των σπίλων του ασθενούς. Έτσι καθίσταται δυνατή η ετήσια παρακολούθηση και έγκαιρη διάγνωση οποιασδήποτε μεταβολής. Στα χέρια ενός εξειδικευμένου δερματολόγου αποτελεί το ισχυρότερο διαγνωστικό όπλο για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του μελανώματος.

– Δερματοχειρουργική: Στα πλαίσια των δερματοχειρουργικών μας υπηρεσιών παρέχουμε αφαίρεση καλοήθων και κακοήθων όγκων του δέρματος. Με τη χρήση ειδικών τεχνικών ραφής, εφάμιλλων των καλύτερων ευρωπαικών κέντρων, παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα.

– Δερματοογκολογία: Με βάση εμπειρία που αποκτήθηκε σε πανεπιστημιακά ογκολογικά κέντρα παρέχουμε υπηρεσίες διάγνωσης αλλά και παρακολούθησης (follow up) τόσο τοπικών όσο και μεταστατικών καρκίνων του δέρματος.

Κλείσε ραντεβού