Τι είναι;

Πρόκειται για μια θεραπεία  απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα ευνοείται η κυτταρική ανανέωση χάρη στον μικροτραυματισμό του δέρματος που προκαλείται κατά την διαδικασία. Σαν αποτέλεσμα θα λάβετε άμεση αίσθηση απαλότητας στο δέρμα, ρύθμιση λιπαρότητας, βελτίωση δυσχρωμιών, λέπτυνση ρυτίδων. Αναλυτικότερα:

Πλεονεκτήματα  θεραπείας:

1.Βαθιά απολέπιση της εξωτερικής στοιβάδας του δέρματος, από την οποία αφαιρείται σημαντικός αριθμός νεκρών κυττάρων τα οποία κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο θαμπό, εμποδίζουν τα καλλυντικά προϊόντα να απορροφηθούν από τα υγιή ενεργά κύτταρα και φράζουν τους σμηγματογόνους πόρους προκαλώντας σπυράκια.

2.Λείανση ρυτίδων ή ουλών του προσώπου.

3.Παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για επιδερμική σύσφιξη.

4.Μείωση δυσχρωμιών (όπως πανάδες) και ουλών

5.Καθαρισμός προσώπου από επιφανειακά μαύρα στίγματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και το δέρμα γίνεται πιο λείο και πιο λαμπερό θα νιώσετε άμεση αναζωογόνηση και ανανέωση φεύγοντας από το ιατρείο μας.

Σε ποιους απευθύνεται η δερμοαπόξεση;

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες όλων τις ηλικιών και για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα.Η μόνη αντένδειξη που οφείλουμε να λάβουμε υπόψιν είναι η ύπαρξη ενεργών δερματικών παθήσεων, η χρόνια χρήση κορτιζόνης ή η πρόσφατη χρήση ισοτρετινοειδών.

Κάθε πότε θα πρέπει να κάνω την θεραπεία;

Η επαναληψημότητα αλλά και το πλήθος των θεραπειών εξαρτάται από το αίτιο και το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Συνήθως προτείνεται από μία έως τέσσερις συνεδρίες τις οποίες μπορείτε να συζητήσετε σε ένα διαγνωστικό ραντεβού με τον ιατρό μας.

Πονάει; Αφήνει σημάδια;

Η θεραπεία είναι ανώδυνη διαρκεί περίπου 1 ώρα, ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος, και αφήνει μια ελαφρά ερυθρότητα η οποία αποχωρεί είτε μέσα στις επόμενες ώρες είτε εντός δυο ημερών.

Κλείσε δωρεάν ραντεβού για ενημέρωση