Η χρήση χημικών παραγόντων για την απολέπιση του δέρματος αποτελεί μία από τις αρχαιότερες πρακτικές διαιτολογικού καλλωπισμού. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις ενδείξεις κάθε δέρματος παρέχονται στο κέντρο μας σύγχρονες θεραπείες peeling όπως: 

  • Peeling με οξέα φρούτων (AHA): Χρησιμοποιώντας τη σοφία της φύσης και συγκεκριμένα οξέα φρούτων και βιταμίνες παρέχουμε μια ασφαλή θεραπεία επιφανειακού Peeling, ιδανική για αντιμετώπιση δυσχρωμιών, μελάσματος εγκυμοσύνης, ακμής αλλά και ανανέωσης και αναζωογόνησης του ταλαιπωρημένου δέρματος. 
  • Χημικό Peeling με τριχλορωξικό οξύ (TCA): Συγκεκριμένες ενδείξεις όπως ανθεκτικές δυσχρωμίες, λεπτές περιοφθαλμικές ρυτίδες ή δυσχρωμίες αντιβραχίων και ράχης χεριών μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς με αυτό το μεσαίου βάθους Peeling. 
  • Δυσχρωμίες/Πανάδες: Η χρόνια ηλιοέκθεση αφήνει τα σημάδια της στο ανθρώπινο δέρμα, τα πιο συχνά εκ των οποίων είναι οι πανάδες, οι δυσχρωμίες και οι κηλίδες. Άλλες φορές ορμονικές μεταβολές (κύηση, αντισυλληπτικά κλπ) σε συνδυασμό με έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία γίνονται αιτία εμφάνισης εκτεταμένων δυσχρωμιών που ονομάζουμε μέλασμα.
    Η σύγχρονη δερματολογική προσέγγιση έγκειται στην προφύλαξη από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία με χρήση κατάλληλων αντιηλιακών προϊόντων και στην παράλληλη χρήση λευκαντικών ή απολεπιστικών παραγόντων. Στο δερματολογικό μας κέντρο παρέχουμε εξατομικευμένες θεραπείες χημικού Peeling ανάλογα με τη βαρύτητα κάθε περίπτωσης αλλά και τον τύπο δέρματος, ώστε να επιτευχθεί μια αντιμετώπιση των δυσχρωμιών με ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα.
Κλείσε ραντεβού