– Χαρτογράφηση σπίλων: Με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων πραγματοποιείται εξέταση και αποθήκευση σε ηλεκτρονική μορφή των σπίλων του ασθενούς. Έτσι καθίσταται δυνατή η ετήσια παρακολούθηση και έγκαιρη διάγνωση οποιασδήποτε μεταβολής. Στα χέρια ενός εξειδικευμένου δερματολόγου αποτελεί το ισχυρότερο διαγνωστικό όπλο για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του μελανώματος.

– Δερματοχειρουργική:
Στα πλαίσια των δερματοχειρουργικών μας υπηρεσιών παρέχουμε αφαίρεση καλοήθων και κακοήθων όγκων του δέρματος. Με τη χρήση ειδικών τεχνικών ραφής, εφάμιλλων των καλύτερων ευρωπαικών κέντρων, παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα.

– Δερματοογκολογία:
Με βάση εμπειρία που αποκτήθηκε σε πανεπιστημιακά ογκολογικά κέντρα της Γερμανίας παρέχουμε υπηρεσίες διάγνωσης αλλά και παρακολούθησης (follow up) τόσο τοπικών όσο και μεταστατικών καρκίνων του δέρματος.

– Ακμή / Ροδόχρους νόσος:
Οι συχνές και αισθητικά ενοχλητικές παθήσεις του προσώπου αντιμετωπίζονται στο κέντρο μας πολυπαραγοντικά (δερματολογική θεραπεία, περιβαλλοντικά αίτια, διατροφή, ψυχολογία) και με συνδυασμό θεραπευτικών μεθόδων εγγυόμαστε πλήρη έλεγχο των
συμπτωμάτων.

– Έκζεμα / αλλεργική δερματίτιδα:
Με πολύχρονη εμπειρία στην διάγνωση και αντιμετώπιση του οξέος και χρονίος εκζέματος (με ιδιαίτερη εξειδίκευση στο χρόνιο έκζεμα χεριών λόγω επαγγελματικής επιβάρυνσης) αλλά και της αλλεργικής δερματίτιδας αντιμετωπίζουμε διαγνωστικά και θεραπευτικά το ευρύ φάσμα αυτών των δερματολογικών παθήσεων.

– Ψωρίαση, ατοπική δερματίτιδα και κνίδωση:
Η διάγνωση και αντιμετώπιση αυτών των ανοσολογικών δερματολογικών παθήσεων συντελείται στο διαγνωστικό μας κέντρο με γνώμονα τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες (guidelines), παρέχοντας τις πιο σύγχρονες θεραπείες.

– Μυκητιάσεις και λοιμώξεις του δέρματος:
Με σωστή διάγνωση και ταυτοποίηση του νοσογόνου παράγοντα, παρέχουμε στοχευμένες θεραπείες για την ορθή αντιμετώπιση μυκητιάσεων αλλά και λοιπών λοιμώξεων ονύχων, τριχών και δέρματος.

– Αφροδισιολογία:
Στο διαγνωστικό μας κέντρο παρέχουμε διάγνωση και θεραπεία των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

– Αντιμετώπιση αυτοάνοσων δερματολογικών νοσημάτων:
Σε συνεργασία με ειδικούς διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων παρέχουμε μια ολιστική προσέγγιση στη διάγνωση, θεραπεία και παρακολούθηση των συχνά χρόνιων, αυτοάνοσων δερματολογικών νοσημάτων όπως ο δερματικός λύκος, οι αγγειίτιδες, τα
αυτοφλεγμονώδη νοσήματα κ.α.

– Παθήσεις τριχών και ονύχων:
Με διεξοδικό εργαστηριακό έλεγχο εντοπίζουμε τις αιτίες της τριχόπτωσης, ή παθήσεων των νυχιών και παρέχουμε στοχευμένες θεραπείες.

– Παιδοδερματολογία:
Με ιδιαίτερη έμφαση στη σχέση και συνεργασία παιδιού – γονέα – ιατρού προσφέρουμε την πολύχρονη ευρωπαική εμπειρία στην αντιμετώπιση και συμβουλευτική παιδοδερματολογικών παθήσεων.