Οι πιο γνωστές βλάβες του δέρματος είναι η χρωματική αλλοίωση της επιδερμίδας με την εμφάνιση δυσχρωμιών, πανάδων ή κηλίδων κάνοντας το δέρμα πιο ξηρό, θαμπό και με έντονες ρυτίδες.

Η ηλιακή ακτινοβολία είναι ο κύριος παράγοντας δημιουργίας τέτοιων  δυσχρωμιών, χωρίς όμως να αποκλείονται και άλλοι όπως οι ορμονικές διαταραχές, κληρονομικότητα τύπου δέρματος και άλλα αίτια που προκαλούν την αύξηση μελανίνης.

Οι δυσχρωμίες αυτές παρουσιάζονται κυρίως στο πρόσωπο, το ντεκολτέ, τα χέρια και την πλάτη, ενώ δίνουν την όψη πιο γερασμένου δέρματος.

Οι πανάδες είναι σκουρόχρωμα στίγματα και οι κηλίδες είναι επιφανειακές χρωματικές αλλοιώσεις .

Εφαρμόζουμε ως θεραπεία διάφορες μεθόδους σύμφωνα πάντα με την αξιολόγηση και διάγνωση του ιατρού μας, το βαθμό της βλάβης και φυσικά τον τύπο του δέρματος. Σε τέτοια φαινόμενα κάθε αντιμετώπιση και κάθε θεραπεία έχει το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

  • Ισχυρή απολέπιση σε μεγάλο βάθος με ειδικά προϊόντα και μηχανικό εξοπλισμό που δίνουν κυτταρική ανανέωση και ανάπλαση της επιδερμίδας . Επαναφορά της υγείας στο δέρμα και απομάκρυνση σε σημάδια πρόωρης γήρανσης.
  • Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό, βιταμίνες και συστατικά με λευκαντική δράση. Πολλαπλασιασμός νέων κυττάρων, επαναφορά χρώσης δέρματος, αύξηση κολλαγόνου, αντιγηραντική δράση και λευκαντική δράση
  • Δερματολογικό Peeling με ειδικά χημικά διαλύματα που βοηθά το φωτογηρασμένο και αφυδατωμένο δέρμα, σβήνει τις μελαχρωματικές κηλίδες, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, βοηθά στην ακμή και βελτιώνει τις ρυτίδες
  • Δερμοαπόξεση με διαμάντι, είναι μια βαθιά απολέπιση που μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο δέρματος λόγω των διαφορετικών κεφαλών που διαθέτει το μηχάνημα τελευταίας γενιάς. Ο συνδυασμός της κεφαλής με διαμάντι, η χρήση υπερήχων και των ειδικών θρεπτικών βιταμινών και λευκαντικών διαλυμάτων δίνουν άψογο αποτέλεσμα ακόμη και στην πιο ευαίσθητη επιδερμίδα .

Κάθε θεραπεία εφαρμόζεται μετά από τη γνωμάτευση του γιατρού και σύμφωνα με τον τύπο δέρματος του ενδιαφερόμενου, ενώ οι συνεδρίες καθορίζονται σύμφωνα με το μέγεθος της δερματικής βλάβης

Κλείσε ραντεβού