Βοηθάει στην σύσφιξη, μείωση πόντων και σμίλευση περιγράμματος σώματος με την μέθοδο διπολικών η τετραπολικών RF διεγείρονται οι οινοβλάστες και παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη. 

Βοηθάει στην αποσυμφόρηση της λέμφου με μηχάνημα γιατί η αναρρόφηση των ιστών είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που γίνεται με το χειρωνακτικό λεμφικό μασάζ. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και συνδυάζεται με RF και με cavitation (υπέρηχος). 

 Συχνότητα: 1/βδομάδα συνεδρίες ανάλογα το πρόβλημα.  

Μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης: Βοηθάει στην καύση του σωματικού λίπους στην αποβολή τοξινών και στην μείωση και εξάλειψη κυτταρίτιδας. Έχουμε απώλεια 2-10 πόντους από την πρώτη εφαρμογή. Δημιουργούνται φυσαλίδες στα λιποκυτταρα με την μέθοδο της σπηλαίωσης και γίνεται καταστροφη των λιποκυτταρων. Τα κατεστραμμένα λιποκυτταρα και το περιττό λίπος αποβάλλονται μέσω της φυσιολογικής πορείας του οργανισμού μας. Τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται δεν αναγεννούνται και έτσι τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ήπιο οίδημα και ερυθρότητα τα οποία υποχωρούν τις επόμενες ώρες